Gyerekkorom óta szenvedek migrénes fejfájástól. Vajon a neurálterápia vagy az akupunktúra segíthet megszüntetni? Vagy ha bárkinek van valamilyen BEVÁLT gyógymódja, szívesen venném, ha megosztaná velem!
hmmm... rossz lehet. Ezt szerintem mondd el az orvosodnak, hogy igy is kéthetente fáj a fejed, hátha tud vmit segiteni. A nem vényköteles fájdalomcsillapitok közül egyik sem segitett? A kezelés mellett nem-e szedsz valami vitaminokat. Én amióta szedem az Omega3-at 1,5 hónaponként van csak migrénem.
Tényleg nem tudom, hogy tudnék segiteni, remélem az orvos tud majd.
P.S: Vajon, ha megpróbálnál kis szünetet tartani, vagy abba hegyni azt a kezelést visszatérnének olyan gyakorisággal a fájdalmak?
Huha, nagyon nehéz helyzetben lehetsz. Nekem is ilyen gyógyszerem van kb ezért az árért 2 db-os kiszerelés. Meg kellene kapjad a migréneid okát és azokat valahogy kikerülni, mert tényleg nem lesz jó ez a sok gyógyszer.
Nálam pl az váltja ki, ha sokáig nem tudok rendesen aludni és pihenni. (Nálam általános probléma az alvászavar). Vagy, ha szellemileg nagyon lefáradok. Pl. sok tanulás -> stressz -> alvási nehézség... Ilyenkor ha egyből leteszem a tanulnivalót és pihenni kezdek kitörik a migrén és szenvedhetek. Vagy állandó lelki teher.
Neked is jó lenne megtalálni az okot és valahogy kerülni azt.
Az nagyon nem jó, hogy éjszaka is dolgoznod kell. Valahol ugyolvastam, hogy a migrénesek mindig egy időpontban kell lefeküdjenek és kelljenek, na meg ez érvényes az étkezésre is.
Nem tudnál munkahelyet változtatni? Ez igy téyleg nem tesz jót. Én is évekig nem jöttem rá, mi váltja ki, de megérte kinyomozni.
Úgy tudom az időjárás érzékenységet is lehet valahogy kezelni. Esetleg, ha nem kérdezted még az orvosod, akkor kérdezd meg.
Pszichológussal probálkoztál? Tudom, hogy az is pénz, de lehet ő tudna segiteni, hogy gyógyszerek nélkül elkerüld a migrént.
Sajnos a munkahelyváltás nem kivitelezhető, ha lenne rá lehetőségem, már rég nem itt lennék, de tanulmányi szerződést kötöttem, hogy elvégezhessem a fősulit. Talán majd egy év múlva, ha meglesz a diplomám, adnak olyan pozíciót, ahol nem kell éjszakázni, akkor valamivel könnyebb lesz.
Az időjárás-dolgot beszéltük a dokimmal, de ő nem tudott rá semmilyen orvosságot, azt mondta, hogy akkor ő maga is ezt a 2000 ft/ 2 db-os fájdalomcsillapítót szedi, ha az miatt migrénezik.
A pszichológust nem próbáltam, de nem is igen fér bele a keretembe sajnos, egyelőre az okoz problémát, hogy miután kifizettem az albérletet meg a számlákat, legyen mit ennem, nem tudok ilyen extra dolgokra költeni :( Gondolod, hogy lehet lelki oka (a stresszt leszámítva)? Bár nem hülyeség... Most vettem észre, hogy miután egy húzósabb, megterhelőbb szituáción túlvagyok, pl. egy vizsga, és már nyugi van, akkor kezdem el érezni a fejemet. Bár mostanában tényleg nem volt durva rohamom, ha megmaradna ez a tendencia, mint az elmúlt 2-3 hétben, azt már egészen el tudnám viselni.
Szia, az előzményeket nem olvastam el csak a kérdésedet.
Korábban volt egy ilyen távolabbi ismerősöm, akinek egész életében mindennap migrénes fejfájásai voltak és ugyanúgy nem tudták neki se kezelni, végül elment természetgyógyászhoz és ott azt hiszem sikerült neki megoldaniuk...ezt sajnos biztosra nem tudom, mert ez egy magán klinika volt és én korábban eltávozhattam, mint ő.
Drágák az ottani kezelések, de talán, ha érdekel egy konzultáció legalább, akkor megadhatom az elérhetőségeket.
Egyébként én is hasonló gondokkal küzdök, a gyomrom kikészült a gyógyszerektől, mindennap fáj a fejem, frontoktól pedig migrénem van...és nem igazán jutok én se orvosokkal előrébb! :(
Én még bennem az merült fel, hogy mi van, ha esetleg neked is az itteni időjárástól vannak ezek a dolgok akár gyerek korod óta is? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!