Akupunktúrás kezelés elején normális-e az állapot romlása? Továbbá normális-e, hogy az fülcimpa mögött, legalul a tű behelyezésekor és kivételekor is elviselhetetlen, belenyilalló fájdalmat érzek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 14:54
1/4 homo ludensz válasza:
A tűvel az adott meridián vonalon (betegségtől függően)az ott található akupunktúrás pontokra gyakorolnak hatást. Az aki ezt elvégzi egy páciensen tudja hogy hol milyen mélyen s meddig hagyja benne a tűt. A kezelt személynél felléphető érzésekre vagy állapot változásokra is fel kell világosítani az illetőt. Két embernél is kétféle reakció léphet fel mivel nem gépek vagyunk hogy csak meghúzunk egy kilazult csavart.
2/4 anonim válasza:
Én régóta járok különféle problémákkal akupunktúrás kezelésre. Az első kezeléstől azonnal javultak a panaszaim vagy teljesen elmúltak. Észre sem veszem, amikor behelyezi a tűket. Ha véletlen fáj, szólok, és rögtön kiveszi a tűt, mert akkor nem az akupunktúrás pontot találta el. Bár én a testembe szoktam a tűket kapni, a fülembe 1 hetes tűket rak. Az néha szokott fájni, például ha ráfekszem alvás közben, de nem mindig.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget! Már a 7. kezelésnél tartok, némi javulást már tapasztaltam, és a fájdalom is mérséklődött.
2013. febr. 1. 10:01
4/4 TappancsMancs válasza:
Igen normális ás átmeneti, egyénfüggő. Az nem az állapot romlása hanem csak a tünetek. Nyugodtan attól is megkérdezheted akihez jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!