Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Minden pulcsimat átizzadom,...

Minden pulcsimat átizzadom, mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Komolyan, jobban izzadok mint nyáron. Nem büdöset, mert fürdök meg befújom magam, de akkor is minden pulcsimon folt van fél órával azután, hogy fölvettem, és ez olyan gáz. Mit csináljak?

2013. dec. 5. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Vágd le a hónalj szőröd ha van, az segíteni fog.

Használj izzadásgátló dezodort.

Végső esetben a hónaljadon kézfertőtlenítőt használj, ne dezodort. Az aztán mindent elpusztít ott.

2013. dec. 5. 20:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Eh... nem vagyok se mocskos, se szőrös, köszi.
2013. dec. 5. 20:36
 3/8 A kérdező kommentje:
plusz írtam hogy befújom magam. na mindegy, neked hogy megy a szövegértés?:D
2013. dec. 5. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor izzadjál csak Te kis pökhendi f aszkalap:D
2013. dec. 5. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is ennyire izzadok, kénytelen vagyok olyan felsőket hordani, amin nem látszik a folt. Nem lehet mit csinálni ellene. Az alumíniumtartalmú izzadásgátlók állítólag összehúzzák a pórusokat - de nem nekem, ráadásul rákkeltőek.

Ha nem vágom le a szőrömet, akkor valamivel jobb, mert a szőr egy ideig felfogja a verejtéket, de nem sokáig.

Egyszer kértem valamit ellene a patikában, de azt nem tudtam használni, mert iszonyatosan csípett.

2013. dec. 5. 23:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Pont így vagyok, én is már nézem, melyik pulcsiban nem látszik annyira... hát, egyik se az igazi:D én is láttam valami gyógyszert, még a tévében is ment, de az milyen lehet már, hgoy egy tablettától nem izzadsz? szóval marad a pulcsi válogatás:D
2013. dec. 5. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már azt is próbáltam, hogy egy papírzsepit ragasztottam fel vagy egy tisztasági betétet ragtapasszal, de nagyon kényelmetlen volt, és mindig leesett. Viszont olvastam egy könyvben, hogy nyugaton vannak erre a célra valami betétek, azt hiszem, az ingbe van varrva egy kis zseb, és abba lehet tenni a betétet, aztán azt cserélni, de nálunk még nemigen van ilyen.
2013. dec. 6. 00:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is ezzel szenvedtem már nagyon régóta, félóránként törölgettem magam nedves kendővel és állandóan csurom víz voltam. A gyógyszertári Antisudoricát nem bírja az érzékeny bőröm.

A csodákban nem hiszek, de egy reklám alapján kipróbáltam a Rexona új, Maximum Protection stiftjét és mégis csoda történt. Reggel és este bekenem vele a hónaljam és egész nap olyan száraz, mint a sivatag. Pedig semmi más nem segített.

Nem reklámnak szánom, de ez tényleg bevált.

[link]

2013. dec. 6. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!