Minden pulcsimat átizzadom, mit lehet ez ellen tenni?
Vágd le a hónalj szőröd ha van, az segíteni fog.
Használj izzadásgátló dezodort.
Végső esetben a hónaljadon kézfertőtlenítőt használj, ne dezodort. Az aztán mindent elpusztít ott.
Én is ennyire izzadok, kénytelen vagyok olyan felsőket hordani, amin nem látszik a folt. Nem lehet mit csinálni ellene. Az alumíniumtartalmú izzadásgátlók állítólag összehúzzák a pórusokat - de nem nekem, ráadásul rákkeltőek.
Ha nem vágom le a szőrömet, akkor valamivel jobb, mert a szőr egy ideig felfogja a verejtéket, de nem sokáig.
Egyszer kértem valamit ellene a patikában, de azt nem tudtam használni, mert iszonyatosan csípett.
Én is ezzel szenvedtem már nagyon régóta, félóránként törölgettem magam nedves kendővel és állandóan csurom víz voltam. A gyógyszertári Antisudoricát nem bírja az érzékeny bőröm.
A csodákban nem hiszek, de egy reklám alapján kipróbáltam a Rexona új, Maximum Protection stiftjét és mégis csoda történt. Reggel és este bekenem vele a hónaljam és egész nap olyan száraz, mint a sivatag. Pedig semmi más nem segített.
Nem reklámnak szánom, de ez tényleg bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!