Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit lehet tenni a fáradtság...

Mit lehet tenni a fáradtság ellen? Lent több

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, és nagyon sokat kell tanulnom, kevés alvással, és folyton fáradt vagyok. Ha 10 órát alszom, akkor azért, ha pedig csak 4 órát, akkor azért. Szeretnék frissebb lenni, és a koncentrációmat is javítani, mert az sem túl megfelelő emiatt, mert folyton álmos és fáradt vagyok. Szedek vitaminokat, kávét sem vetem meg, ha úgy van, energiaital túl káros.

Tanácsokat várok!

Köszönöm előre is!

2013. dec. 1. 12:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Maradhat továbbra is vitamin, van sokféle, de ne vidd túlzásba. Van egy jófajta, de nem jut eszembe a neve, de ha beugrik, írok üzit. Próbálj meg sportolni, ha időd engedi, vagy futni járni. Egészségesen étkezz, de csokit néha vegyél magadhoz, vagy szőlőcukrot...
2014. jan. 16. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!