Okozhat bajt, ha télen meleg van a lakásban?
Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom, hogy télen 18-20°C max 22°C van a lakásban. Én személy szerintem szeretem a meleget és 25-26 fok körül van a házban, ez okozhat valami problémát?2013. dec. 4. 16:05
1/6 anonim válasza:
Egészségesebb, ha nincs olyan nagy meleg a lakásban.
2/6 anonim válasza:
Nekem 25 fok van és tök jól elvagyok, 23-nál már érzem, hogy valami nem stimmel.
4/6 anonim válasza:
magas szamlat okozhat elsosorban, masfelol nem tul jo, ha ilyen melegbol mesz ki az utcara, ahol 20-25 fokkal van kevesebb...
5/6 A kérdező kommentje:
De egyszerűen 23 fok alatt fázom, hideg lesz a kezem, orrom.
2013. dec. 4. 17:52
6/6 anonim válasza:
Hallottál már a zónázásról? Termál fürdőkben szokott lenni, 5-5 percet kell eltölteni felváltva 20 és 40 fokos vízben. A 2. körben már nem érzed a hőmérsékletet :)
A szauna is jó, mert átmelegszel, utána jöhet a hideg víz.
Persze aki "fázós" annak ez lehet, inkább rémisztgetésnek tűnik. De hidd el, ezekkel egy kicsit ki lehet tolni a hőérzetet.
Szerintem nincs ezzel semmi baj, régi történek jutnak erről eszembe, amikor a kemence mellé bújtak a lányok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!