Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez pulzus, vérnyomás normálisn...

Ez pulzus, vérnyomás normálisnak tekinthető?

Figyelt kérdés

Hát én már nem tudom eldönteni. Napközben többnyire fáradt vagyok, erőtlen, érdektelen. Vagy nem is tudom... estére mindíg kivirulok. Azt hozzá teszem nem is nagyon csoda.

Mértem most egy vérnyomást, ilyen értékek lettek:

120/71 53

116/67 51

117/67 54

28 F

neten azt írták hogy ha edzett vagyok és nem okoz panaszokat normálisnak tekinthető ez a pulzus. Igen ám de én abszolút nem mondanám magam edzettnek, sem sportolónak, még csak futni sem szoktam. Ilyenkor is jó?

2013. nov. 22. 11:27
 1/3 A kérdező kommentje:
Még annyit mikor születtem szívnagyobbodással születtem, de akkor azt mondták az orvosok majd kinövöm...nem tudom ez lehet e okkal a pulzusra.
2013. nov. 22. 11:30
 2/3 A kérdező kommentje:
és 186/85 cm/kg.
2013. nov. 22. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
A vérnyomás jó, de ez a pulzus szerintem alacsony. Lehet, hogy ez okozza nálad ezt a levertséget. Próbálj beszélni az orvosoddal.
2013. nov. 22. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!