Miért magas a vérnyomásom?
"Menj el orvoshoz,ki kell vizsgálni mitől van és annak megfelelően kezelni!"
Nem ajánlott. Az orvosok ki fogják venni a máját és megsütik hagymával. Az egyik ismerősöm is egyszer orvoshoz ment azóta nincs mája.
az idegeim sajnos nincsenek valami jól, mivel 7-dikben iskolát váltottam, és szörnyű volt, most meg vissza jöttem a mostaniban és ez nem volt valami jó :/
mozogni sem mozgok sokat sajnos, mert nagyon az a asztma küszöbén vagyok ezért korlátozva van a mozgásterem, nagyimmal elkezdtük ezt a paleo étrendet, úgy néz ki hogy jógázni is fogok, de valószínűbb, hogy gyógytornázni a gerincproblémám miatt, köszi az eddigieket, még várok válaszokat,
utolsó: haha szakadok a röhögéstől -.-
Menj el orvoshoz, mert ez kezdődő magasvérnyomás-betegség is lehet, ami (ha hajlamos vagy rá, és kezeletlenül hagyod) akár középkorodra ki is nyírhat. Viccen kívül.
Persze lehet a stressz miatt is, de ez nem jelenti azt, hogy kezeletlenül hagyhatod. A dokik tudnak adni olyan gyógyszert is, ami nem hagyja, hogy a fiataloknál a stressz annyira hasson a szívre - én is ilyet szedek.
Persze a stressz,egészségtelen táplálkozás,mozgáshiány magas vérnyomáshoz vezet,de nem 13 évesen. Egy egészséges 13 éves szervezete még kompenzálja ezeket a hatásokat. Ha valakinek 13 évesen ilyen a vérnyomása,annak komoly oka van!
Menj orvoshoz!
A magasvérnyomás-betegség legtöbbször úgy kezdődik, hogy csak ideiglenesen magas a vérnyomás (a nap bizonyos szakaszaiban).
Pl. nekem is ilyen, és én már kezelt magasvérnyomás-beteg vagyok.
Méricskéljétek minden nap,a nap több szakaszában is. Ha visszatérően mértek ilyen vérnyomást, azzal orvoshoz kell fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!