Sürgős, magas a vérnyomásom 169/81-et mértem, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok és vesebetegségben szenvedek mellette, nem tudom mit tegyek, a napi adag nyugtatómat bevettem, de nem merek többet beszedni, plusz egy fél vérnyomáscsökkentőt. Idáig alacsonyvérnyomásom volt szinte 110 körül mozgott, a per érték ugyanennyi volt. Pulzusom 68. Lehet pánikroham? Érettségire készülök éjjel nappal, május mindjárt itt van....2013. ápr. 17. 00:04
1/2 A kérdező kommentje:
Ahogy kiírtam a kérdést 135/83 68 pulzussal, de akkor is mi lehetett, éreztem a szívemet, azt hittem infarktusom van.... :(
2013. ápr. 17. 00:05
2/2 anonim válasza:
Lehet kicsit kikészítetted magad, anyámmal is volt ilyesmi, sokat dolgozott 2 éjjel 2 nappal aztán hazajött összeesett fájt a szíve zsibbadt a keze, de nem volt komoly szerencsére csak kimerültség volt a doki szerint, az EKG sem mutatott semmi rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!