Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha valaki elmereng az öngyilko...

Ha valaki elmereng az öngyilkosságon, de am semmi baja, csak kipattant a fejéből mert pl kiváncsi a halál utánra, az csak valami lelki betegség jele lehet?

Figyelt kérdés
Nem lehet, hogy egészséges, csak gondolt egy ilyet, mintha csak egy adag sültcsirkére gondolna?:D
2013. nov. 14. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
A halál mindenkinek megfordul a fejében,sőt az öngyilkosság is.Aki nem vallja be,az meg nyomi.Elárulom,hogy minden titkos,izgalmas dologba belegondolnak az emberek,hiába BRUTÁLIS az adott dolog.
2013. nov. 14. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Az embernek nagyon sok minden megfordul a fejében, szerintem már mindenki gondolkodott ilyesmin legalább egyszer az életben. Ez még nem jelenti azt, hogy valaki lelki beteg lenne.
2013. nov. 14. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Van a gondolat, es van az erzelem(erzes), amit a gondolat valt ki.

Peldaul a sult csirke gondolata nyalcsorgast nalam.

A paromnal a cicim gondolata pajzan otleteket...

Nincs semmi gond azzal, ha barmi (legyen az halal, gyilok, eroszak) gondolat merul fel a kis fejecskedben. A gond majd csak akkor lesz, amikor ezen gondolatokra erzelmeket generalsz, es a kivitelezesukon kezdesz agyalni... na az lesz a gond es az lelki betegseg jele. Amig csak "pattognak" a fejedbol, addig nincs gond.

Ne tudd meg nekem milyen gusztustalansagok jutnak neha eszembe, ettol meg nem vagyok beteg! ;)

2013. nov. 15. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!