Pánikrohamra valami hatásos módszert/gyógyszert amivel megszüntethető és nem csak elnyomható?
Augusztus vége óta mindennap pánik rohamaim vannak. Eleinte csak este voltak (felriadtam, nem kaptam levegőt stb), aztán kb egy hónap múlva már napközben sem kaptam levegőt (olyan érzés, mintha párnát tennél az arcodhoz és azon keresztül lélegeznél). 2 hétig így voltam, gondoltam majd elmúlik, de nem múlt el. Elmentem a háziorvoshoz. Mondta, hogy ő pánikrohamra gyanakszik (én meg akkor gégegörcsre gyanakodtam). Adott beutalót vérvételre, tüdőröntgenre, fül-orr-gégészetre. Sehol nem találtak semmit. Azt mondták szedjem a Valeriana Relaxot, mert az a zsigeri idegrendszerre hat és azt is mondták, hogy jó lenne ha ennek a pánikrohamnak a forrását megszüntetni (amit nem lehet sajnos..max feldolgozni). Szedtem a Valerianat, egy ideig jó volt, aztán a vége felé már annyira nem. Visszamentem az orvoshoz, felírta a Frontint (0,25mg). Nagyjából jó volt, de emellett is volt néha-néha éjszakai pánikrohamom meg napközbeni fulladás............
Na ebből elegem van! Nem akarok, gyógyszereken élni! Normális életet szeretnék. Olyan végeláthatatlannak tűnik ez az egész! Nem ideiglenes megoldásokat szeretnék, hanem teljesen megszüntetni! Lehetséges egyáltalán?
Attól is félek, hogy erősödni fognak ezek a rohamok, esetleg napközben fognak jelentkezni ilyen-olyan módon.
20/L
Szedj nagyon nagy dózisban magnéziumot.
Néha annak hiány is pánik rohamot tud okozni!
Nem vicc, olvass utána a neten.
Olyan magnéziumot vegyél, amiben magnézium citrát van.
Nagy dózist használj:
Ahol az elemi magnézium legalább 150mg (ez kb 700mg magnézium citrátban van).
Próbáld ki, NAGYON FOG SEGÍTENI!
A magnézium hiány okoz pánik rohamot, csak totál nem foglalkoznak vele a dokik. A vérvétel sima MG szintből nem derül ki, hogy a vérben jó a mennyisége a mg-nak, attól még bővel lehet hiány a szövetekben.
Nézess alapos vasszintete is, ne csak simán, hanem minden vashiányra utalható elemet a laborban...teljes vahiány vizsgálat.
Nem vagy vérszegény véletlen?
Nagyon fontos egy jó labor, sokszor tök feleslegesen szedetnek erős gyógyszereket a doki, holott nevetséges vitamin/ásványianyag hiányok vannak a gondok mögött...
Csináltass egy nagyon alapos labort.
De ettől függetlenül szedj magnéziumot. NAGY DÓZISBAN!!!
Az a nagy baj, hogy egy csomószor egyáltalán nem lelki oka van...
Az is lehet persze, de egy csomó lelki dolognak nézett tünet miatt szervi gondok vannak.
Szedj, omega3 kapszulát és sok magnéziumot...és százszor jobban fogod magad érezni. Ettől függetlenül, ha nem akkor persze érdemes pszichológushoz járni.
Saját bőrömön tapasztaltam, hogy mennyire durva pszichés tüneteket tud szervi esészségi állapot hiánya okozni...
Vitamin/vas hiány, gyulladás a szervezetben...
Na, akkor mégegyszer, mert össze-vissza írtam az előbb...:-D
Az a nagy baj, hogy egy csomószor egyáltalán nem feltétlen lelki oka van...
Az is lehet persze, lelki ok. De egy csomó lelki tünet mögött szervi gondok vannak. Csak erre nem gondol az ember.
Szedj, omega3 kapszulát és sok magnéziumot...és százszor jobban fogod magad érezni. Ettől függetlenül, ha nincs javulás, akkor persze érdemes pszichológushoz járni.
Saját bőrömön tapasztaltam, hogy mennyire durva pszichés tüneteket tud szervi hiány/betegség okozni...
Vitamin hiány (pl. magnézium)/vashiány, gyulladás a szervezetben...simán tud akár depressziót is okozni.
Nagyon ritkán jut egyébe egy pszichológusnak a beteg egyéb fizikális egészségére rákérdezni, mi több javasolni valami kivizsgálást.
Ez persze nem a pszichológusok ellen szól. Ha nincs javulás, akkor talán tényleg csak pszichés ok van...
De a psziché mellett a testre is kell figyelni...oda-vissza működik...és nem csak a psziché okoz betegséget, hanem fordítva is nagyon sokszor van...testi tünet okoz pszichés problémát.
Napra pontosan azóta van ezek a pánikrohamok, amióta történt egy "eset", illetve amikor megtudtam (ne menjünk bele, lényegtelen:)) úgyhogy szerencsére nem szervi baj és sajnos nem magnéziumhiánytól van..
Na szóval, arra akartam kilyukadni, hogy 99%, hogy lelki lelki oka van :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!