Másnaposságra valami gyors és hatásos gyógymód?
Figyelt kérdés
Szétmegy a fejem, szédülök, hányingerem van..szóval másnapos vagyok rendesen (hozzáteszem életemben először és elég nehezen viselem:D) és ma még vár rám egy 5 órás buszozás, addig rendbe kéne jönnöm, nem szívesen dobnám ki a taccsot a buszon, mert amúgy sem nagyon bírom a buszozást. Valami ötlet?:) nagyon hálás lennél érte2013. nov. 3. 06:19
1/5 anonim válasza:
Én csak megelőzési módszert tudok. Mértékkel kell alkoholt inni, vagy sehogy!
2/5 A kérdező kommentje:
Nos igen, erre rájöttem..Hibából tanul az ember:)
2013. nov. 3. 08:08
3/5 anonim válasza:
c vitamin, állítólag nagyon hatásos! :)
4/5 anonim válasza:
Gyógymódot nemigen tudok, de megelőző tanácsot tudok adni, amivel legközelebb ki tudod küszöbölni ezt a hibát: mielőtt lefekszel, igyál meg annyi vizet, amennyit csak bírsz, és teljesen rendben leszel.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! De arra az álláspontra jutottam, hogy többet ennyit soha nem fogok inni. Voltam már másnapos, már tudom milyen, de többet soha! Úgy érzem, nem éri meg sok pénzért hótrészegre innom magam, majd hányni párszor aztán másnap szenvedni. Kipróbáltam, tudom milyen, oké, ennyi elég is:)
2013. nov. 25. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!