Emésztési gondokra valami hatásos gyógymód?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A problémám a következő lenne:3 hónapja új munkahelyem van,és a gyomrom elég rosszul viseli a hajnal 3 órás kelést (ha nappalos vagyok),és sajnos az éjszakázást is...gondoltam,majd átáll a szervezetem,de eddig nem igazán úgy tűnik a dolog:( konkrétan az a gondom hogy nincs csak 4-5 naponta székletem és emiatt néha nagyon görcsölök.nem tudtok vmi tényleg hatásos gyógyszert ami kicsit segítene az emésztésemnek,mert egyre rosszabb a helyzet(főleg ha szélgörcseim is vannak,az azért egy munkahelyen elég ciki)Légyszíves csak normális válaszokat!Köszi2012. okt. 15. 16:11
1/2 anonim válasza:
próbáld ki, hogy lenmagot eszel. Összerágod, aztán egy kis vízzel lenyeled. De szerintem ez inkább pszichés alapon (is) van... próbálj meg minél rendszeresebben étkezni. Például felkelés után egyél amikor megéhezel, aztán tartsd be a 4 óránkénti étkezést. esetleg próbáld ki a normaflore-t
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,mindenképp megpróbálom megfogadni a tanácsot,aztán ha ez sem segít lehet doki lesz a vége...
2012. okt. 15. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!