21 éves lány vagyok. Normális testalkatú, nem elhízott, sokat sportoltam régebben, főleg futás, fitness. Mostában már nem. Sokat szédülök. Szoktam pulzust mérni. És szokatlanul magasnak tartom a 110-115-öt. Jogosan aggódom? Vagy ez még normális?
Figyelt kérdés
Sokat zúg a fülem is.A vérnyomásom alacsony.Az utóbbi időben rosszul alszom.Értsd:Éjjelente 3X 4X felébredek.2008. júl. 6. 20:36
11/11 anonim válasza:
Szia Ez nem sziv betegség szerintem ! Én ugyan igy voltam mikor ki derült hogy pánikbeteg vagyok :S De erre vannak gyogy modok sztem ez pszihésen van nálad! Üdv Heléna (18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!