Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet-e ennek lelki oka? (lent)

Lehet-e ennek lelki oka? (lent)

Figyelt kérdés

Semmi bajom nem volt eddig testieg, lelkileg annál több... Hosszú lenne leírni a storyt, de az a lényeg, hogy mostanában próbáltam elnyomni az érzéseimet, kizárni mindenféle gondolatot az üggyel kapcsolatban. És mintha ez visszaütött volna. Pl: beszélnem kellett volna az illetővel, aki minden lelki problémámnak az oka, de nem tettem meg, pedig tudtam hogy kellett volna. Másnapra annyira begyulladt a torkom, hogy beszélni sem tudtam.

Azóta mégjobban elzártam magam tőle. Sikerült is úgy éreztem, egészen a mai napig... Ma halottam Felőle és egy olyan furcsa rosszullét tört rám, úgy éreztem hánynom kell... savam lett! És azóta is savam van (néhány órája).Ég a gyomrom, a nyelőcsövem. :( Pedig nekem nem szokott, és főleg ilyenkor reggel/ébredés után más okom nincs is rá.

Lehet hogy ezt is csak bebeszélem magamnak... Mit gondoltok?

2013. okt. 10. 07:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Mintha magamat olvasnám, ez elég egyértelmű hogy lelki okai vannak.A torok problémának a leleki oka a kommunikációra képtelenség(kimondanál valamit de nem mersz, nem tudsz,a gyomorprobléma meg hogy valamit nem tudsz megemészteni.Én egy hónapja tiszta nátha vagyok (és valahogy nem is akarok igazán helyre jönni mertt a nátha jó kis alibi hogy kicsit távol tartsam magam másoktól
2013. okt. 10. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet. S tudod mi a megoldás? Ne zárkózz el az illető elől...

Az "ép testben ép lélek" fordítva is igaz, sőt!

2013. okt. 10. 09:16
 3/7 A kérdező kommentje:
De nem tehetek mást...
2013. okt. 10. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugyan nem írtad, hogy mi van mögötte, de szerintem mindig meg kell tenni a lépést, amit úgy érzünk hogy meg kell. Nem szabad ezeket elfojtani, mert óriási belső feszültség keletkezik, amit másképp nem lehet levezetni. Nem tehetsz mást? Dehogynem. Nem a középkorban élünk. Utána biztos, hogy megkönnyebbülsz, és az egészséged mindenképp jobb lesz.
2013. okt. 10. 11:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem számít, hogy milyen korban élünk, a becsület szerintem akkor is és most is azt jelenti. Márpedig a becsületem nem engedi, hogy megtegyem, mert azzal belerondítanék egy másik ember életébe. És bizony én általában a másik embert nézem, nem magam. Nem teszek olyat, ami fordított esetben nekem nem esne jól...
2013. okt. 10. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Talán az illető, "aki minden lelki problémádnak az oka", elzárkózik előled?

Attól, hogy csak beszélsz vele, még nem rondítasz az életébe, és a becsületeden se esik csorba, szerintem.

Inkább feláldozod az egészségedet a semmiért? Ennek nincs értelme.

2013. okt. 10. 19:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Szívügy. Neki meg párja van... Miközben én mást nem tudok szeretni úgy, ahogy őt. Nem mondhatom így el neki. De elmondani nem is akarom, úgyérzem kimondva eltörpülne az érzés. De éreztetni nem tudom, nem engedi. Mindenki azt tanácsolta, hogy várjak... az idő minden sebet begyógyít - mondják. Hát erre várok én is, már több, mint 2 éve. :)
2013. okt. 10. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!