Lehet-e ennek lelki oka? (lent)
Semmi bajom nem volt eddig testieg, lelkileg annál több... Hosszú lenne leírni a storyt, de az a lényeg, hogy mostanában próbáltam elnyomni az érzéseimet, kizárni mindenféle gondolatot az üggyel kapcsolatban. És mintha ez visszaütött volna. Pl: beszélnem kellett volna az illetővel, aki minden lelki problémámnak az oka, de nem tettem meg, pedig tudtam hogy kellett volna. Másnapra annyira begyulladt a torkom, hogy beszélni sem tudtam.
Azóta mégjobban elzártam magam tőle. Sikerült is úgy éreztem, egészen a mai napig... Ma halottam Felőle és egy olyan furcsa rosszullét tört rám, úgy éreztem hánynom kell... savam lett! És azóta is savam van (néhány órája).Ég a gyomrom, a nyelőcsövem. :( Pedig nekem nem szokott, és főleg ilyenkor reggel/ébredés után más okom nincs is rá.
Lehet hogy ezt is csak bebeszélem magamnak... Mit gondoltok?
Persze, hogy lehet. S tudod mi a megoldás? Ne zárkózz el az illető elől...
Az "ép testben ép lélek" fordítva is igaz, sőt!
Talán az illető, "aki minden lelki problémádnak az oka", elzárkózik előled?
Attól, hogy csak beszélsz vele, még nem rondítasz az életébe, és a becsületeden se esik csorba, szerintem.
Inkább feláldozod az egészségedet a semmiért? Ennek nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!