ájulás érzet. Mitől lehet?
utolsó. csak ugy megkérdezném.
mi váltotta ki a "pánikbetegségedet"
ezen már sokszor elgondolkodtam, hogy léptem-nyomon belebotlunk ebbe a kifejezésbe.
Holott szerintem ez nem betegség, hanem egy olyan érzés, ami több dologtól jöhet elő: pl. szeretetlenség, elhagyatottság érzése, érintés hiánya, magány, kisebbrendüségi érzés, elégedetlenség önmagunkkal szemben, másoktól felénk jövő figyelem hiánya (legyen az társ, szülő, vagy éppen az a rossz, hogy senki sem törődik velünk, nem figyel ránk, nem érdekel senkit a gondolatunk, érzéseink)
Ha ez igy van, akkor ez nem is betegség, hanem egy állapot.
Ha megszünne az adott kiváltó dolog, akkor a pánik tünetei is eltünnének. és nem kellene tengernyi kemikáliát beszedjenek az emberek, amitől torzul az egyéniségük, és tönkre mennek idővel(((
Lehet, hogy a kémia a maga módján az agy felé csinál egy zárlatot (?) vagy nem tudom mit, és a tünetek eltünnek, de attól még a kiváltó okok ugyan ugy eszik az ember testét, lelkét tovább, ha nem változik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!