Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » ájulás érzet. Mitől lehet?

ájulás érzet. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
reggel óta, minden hirtelen mozdulatnál, pl: lehajolás, felállás, fordulás, minden hogy, elkezdek olyan szinten szédülni, mintha elájulnék. deígy hirtelen. vérnyomás rendben. akkor mitől lehet?

2013. okt. 5. 20:16
1 2
 11/13 gömbicica ***** válasza:

utolsó. csak ugy megkérdezném.

mi váltotta ki a "pánikbetegségedet"

ezen már sokszor elgondolkodtam, hogy léptem-nyomon belebotlunk ebbe a kifejezésbe.

Holott szerintem ez nem betegség, hanem egy olyan érzés, ami több dologtól jöhet elő: pl. szeretetlenség, elhagyatottság érzése, érintés hiánya, magány, kisebbrendüségi érzés, elégedetlenség önmagunkkal szemben, másoktól felénk jövő figyelem hiánya (legyen az társ, szülő, vagy éppen az a rossz, hogy senki sem törődik velünk, nem figyel ránk, nem érdekel senkit a gondolatunk, érzéseink)

Ha ez igy van, akkor ez nem is betegség, hanem egy állapot.

Ha megszünne az adott kiváltó dolog, akkor a pánik tünetei is eltünnének. és nem kellene tengernyi kemikáliát beszedjenek az emberek, amitől torzul az egyéniségük, és tönkre mennek idővel(((

Lehet, hogy a kémia a maga módján az agy felé csinál egy zárlatot (?) vagy nem tudom mit, és a tünetek eltünnek, de attól még a kiváltó okok ugyan ugy eszik az ember testét, lelkét tovább, ha nem változik semmi.

2013. okt. 6. 10:12
 12/13 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, és Fiú. és sajnos nem szűntek még meg ezek a panaszok.
2013. okt. 6. 13:58
 13/13 anonim ***** válasza:
10:12: teljesen igazad van. Pontosan ismerem a kiváltó okokat is, csak sajnos nem vagyok abban a helyzetben, hogy megszabadulhassak tőlük.
2013. okt. 6. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!