ájulás érzet. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
reggel óta, minden hirtelen mozdulatnál, pl: lehajolás, felállás, fordulás, minden hogy, elkezdek olyan szinten szédülni, mintha elájulnék. deígy hirtelen. vérnyomás rendben. akkor mitől lehet?2013. okt. 5. 20:16
1/13 gömbicica válasza:
emésztésed? gyomrod? nem vagy felpuffadva esetleg?
2/13 A kérdező kommentje:
nem, és jó az emésztésem is.
2013. okt. 5. 20:30
4/13 A kérdező kommentje:
sajnos de.. elég régóta. de hasonlót mégnem tapasztaltam.
2013. okt. 5. 21:07
5/13 gömbicica válasza:
ezt nem is mertem feltételezni.
6/13 A kérdező kommentje:
mármint?
2013. okt. 5. 21:41
7/13 anonim válasza:
Nyaki csigolyáid rendben vannak? Mozogsz eleget?
8/13 A kérdező kommentje:
elég leveset. de szerintem rendben vannak. eddig nem volt gond. esetleg agydaganat? vagy agyi keringési probléma?
2013. okt. 5. 22:39
9/13 gömbicica válasza:
6-ra válasz. mármint?
mármint pánikbetegségre. pedig sajnos nagyon gyakori(((
ebben az esetben nem hinném, hogy csak hajolás,állás,fordulás esetén jelentkezne szédülés.
gondolom huszonéves vagy és L.
agydaganatra meg ilyesmire gondolni első körben nem hasznos.
gondold át először az életkörülményeidet, utána a lelki állapotodat, fizikai állapotodat.
Remélem jobban vagy már :-)
10/13 anonim válasza:
Én is pánikbeteg vagyok, és velem már előfordult ilyesmi. Azért gondoltam rögtön erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!