Mit tegyek? Nem tudom mennyit kene aludnom.
Figyelt kérdés
Akarmennyit alszok sehogy se jo. Ha hetkoznap 7-8 orat alszok es koran kelek akkor egesz nap bambulok, almos vagyok, keptelen vagyok koncentralni. Aztan van a 9-10 ora alvas amitol meg mindig almos vagyok. Es ha tobbet alszok akkor meg mar kedvem sincs kikelni az agybol. Ma delig aludtam, most faj a fejem..nagyon durvan bambulok es el tudnek aludni a szeken. Mar lehet, hogy valami betegsegem van? Vagy mi lehet? Mit tegyek?14L2013. okt. 5. 18:50
1/1 anonim válasza:
nyugtalanul alszol vagy alvajársz sokat ami kimerít vagy csak ki kell egyensúlyozni az alvásodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!