Történt már veled ájulásszerű rosszullét?
Figyelt kérdés
Egyre erősödő szédülés, fokozódó gyengeségérzés, hirtelen jelentkező végtaggyengeség, ájulás(érzés)... Ismerősek ezek a tünetek?
21/L
2013. szept. 21. 17:44
1/4 anonim válasza:
velem szokott ilyen történni, fogalmam sincs mi az oka, gondolom az alacsony vérnyomásom vagy h leesik a vércukorszintem
2/4 anonim válasza:
Igen történt, de sose ájultam el szerencsére. Elég rossz tud lenni. Vérnyomás, vércukorszint vagy stressz okozhatja.
4/4 anonim válasza:
Többször is, de kb. csak 2x ájultam el, a többi esetben szerencsére megúsztam. Kiderült, hogy alacsony a vérnyomásom, azóta jobban odafigyelek, így most már nagyon ritkán fordul elő.
Amúgy rossz vérnyomás, valamint vércukorszint okozhatja többek között. Ha még nem voltál vele orvosnál, akkor mindenképp menj el kivizsgáltatni az okot.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!