Ájulásszerű rosszullét után kb. félórán át annyira el vagyok gyengülve, hogy szó szerint jártányi erőm sincs. Ez normális?
Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban volt pár ilyesmi rosszullétem. Előfordult, hogy 20-30 perccel az ájulás után is annyira gyenge voltam még, hogy pl. a barátomnak ölben kellett felhozni a lakásba, mert nem tudtam volna a saját lábamon feljönni. Ti is voltatok már így?2012. jan. 15. 21:25
1/3 anonim válasza:
Ja tök normális, hogy az ember csak úgy elájul, semmi különös nincs benne... Tudod mi volna még normális? Ha esetleg méltóztatnál elfáradni az orvoshoz ahelyett, hogy idióta kérdéseket teszel fel.
2/3 A kérdező kommentje:
OK, részben jogos. Helyesbítem a kérdést. Nyilván nem "normális", hogy ilyen rosszullétek jönnek. Az a kérdés, hogy az utána következő gyengeség mennyire természetes velejárója egy efféle rosszullétnek.
Az okainak a kiderítése egyébként folyamatban van, több dokinál is jártam emiatt.
2012. jan. 16. 11:35
3/3 anonim válasza:
Igen, nekem volt ilyen, és kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van. Mióta diétázom és rendesen eszem, azóta elmúltak ezek a rosszullétek. Ha gondolod - és még nem volt - csináltass egy terheléses cukor és inzulin vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!