Ha történt már veled hirtelen vérnyomásesés miatt ájulásszerű rosszullét, utána mennyi ideig voltál még elgyengülve?
Nekem is gyakran szokott lenni, nem ez a rosszullét dolog, hanem érzem, hogy a fejem nincs épp toppon. (Nem tudom jól megfogalmazni, kicsit émelygős érzés :/) Szerencsére nem olyan súlyos az esetemben...
Egyszer volt nagyobb baj, amikor először lettem rosszul a rossz vérnyomásom miatt egy levegőtlen, meleg fogorvosi rendelőben, nagyon rossz volt. Csak nagyon sokára lettem jobban és tudtam hazavánszorogni. :( Úgy vettem észre, hogy ha menés közben leszek rosszul, segít, ha nagy levegőket veszek és nem állok meg. Attól gondolom, csak még jobban leesik a vérnyomás. Meg a halántékot jó masszírozni.
Amúgy igen, normális, de van sok olyan site, ahol tök jó tanácsokat adnak, szóval lehet vele kezdeni valamit és egy idő után hozzászoksz és bizti, jobb lesz! ^^ :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!