Mitol pisilhettem be?
Figyelt kérdés
Legyszi ne rohogjetek, komoly kerdes! ultem a szobaba es nem kellett pisilnem meg semmi, de egyszercsak olyan volt mintha jonne valami. Elmentem wcre es a tisztasagi betet el volt azva. Majd atvettem a bugyim visszajottem a szobaba es megint megismetlodott. Sose volt meg ilyen. Mitol lehetett ez?2013. szept. 21. 13:24
2/5 anonim válasza:
Elso!
"Elmentem wcre es a tisztasagi betet el volt azva"
SZERINTED FIU???
3/5 anonim válasza:
Hólyag-záróizom gyengeség. Mindenképpen menj el ezzel hétfőn a háziorvosodhoz és kérj beutalót szakrendelésre. Talán most még meg lehet fogni, de ha elhanyagolod, akkor majd örökké ilyen hatalmas, vastag, pelenkaszerű betéteket kell hordanod. Ez nem vicc.
5/5 anonim válasza:
Ha ez többször megismétlődik, akkor jobb lenne kivizsgáltatni, viszont az is nagyon fontos, hogy emiatt egy pillanatig se szégyelld magad, mert nem tehetsz róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!