Mitol lehet az, hogy neha gyenge vagyok?
Figyelt kérdés
Ez a gyengeseg abban nyilvanul meg, hogy pl. Megyek reggel a buszmegalloba es alig varom, hogy odaerjek, mert ugy erzem, hogy nem birok tovabbmenni. Meg ulok es alig biroj felallni vagy barmit is csinalni. Vagy pl. Tesiorara ossze kell fogni a hajunkat, de alig birom megcsinalni, mert gyenge a kezem. Mitol lehet? Panikbetegsegnek lehet koze hozza?
A masik, hogy delutan oaszeettem minfent es kicsit rosszul voltam tole. Most mar korog a gyomrom, de meg mindig nagyokat bofigok es olyan rossz a gyomrom. Ez mitol van?
2013. szept. 16. 20:46
1/1 anonim válasza:
Először is egyél sokszor keveset, ha így leterheled a gyomrodat, természetes, hogy nem érzed jól magad. Amúgy mozogsz eleget, sportolsz? Sok zöldséget és gyümölcsöt kellene enni, és rendszeresen mozogni, meglehet, hogy csak vitaminhiányod van. Ősszel és tavasszal sok embernél lemerül az elem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!