Mitol gyenge a kezem?
Nem mindig, de neha nagyon gyenge a kezem. Pl. Most sutit sutottem, begyurtam a tesztat es szinte izomlaz van a kezembe. Meg kicsit remegett is. Tegnap egy nagyobb pizzat kellett hazahoznom. Akkor is megfajdult a kezem. Sokkal gyengebb, mint regen.
Eleg sokat szorongok mostanaban, haa ez szamit. Enni is eleg ossze-vissza szoktam. De semmi megeroltetot nem csinaltam vele.
15L
Ez velem is van és tesómmal is, bár mostanában nem. Nekünk akkor volt főleg ha valamit le kellett írni és a tollat nem bírtuk egyszerűen felemelni amikor el kellett volna kezdeni írni. Nem tudom mitől lehet de volt egy hasonló kérdés még régen ahol az egyik válaszoló azt írta hogy ez valami örökletes dolog. Lehet hogy ő másra gondolt mert én erről még nem hallottam. Mindenesetre ne aggódj, ki fogod nőni, legalábbis velem már egyáltalán nem fordul ez elő. Lehet amúgy hogy te másra érted konkrétan mert azt írod hogy fájt. Nekünk viszont nem fájt, csak egyszerűen mintha lefagyott volna vagyis annyira elgyengült, de fájdalom nem volt.
Amúgy az jó hogy odafigyelsz magadra és tudod hogy nem táplálkozol megfelelően és hogy szorongsz. A szorongás is stressz és nem jó. De nem feltétlenül van ezekkel összefüggésben a kézgyengeség. (A táplálkozásodra figyelj ha tudsz, pl egyél sok nyerset.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!