Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyenge a kezem ha kezet...

Gyenge a kezem ha kezet fogok, miért?

Figyelt kérdés

sokat tudok húzódszkodni tolódzkodni fekvőből is nagyon sokat tudok meg csinálni ,boxolni is szoktam járni

de ha kezet fogok valakivel úgy érzem sokal erősebb a keze a markolata meg hogy szinte letépi a kezem pedig erő van bennem mert ha nem lenne nem bírnám ezeket a gyakorlatokat mi lehet a baj ?

2011. szept. 1. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Növeld a szorító erődet. Kezdj el teniszlabdát egy kézzel összenyomni, megfogod a tenisz labdát és megpróbálod egy kézzel összenyomni. Vagy húzódzkodás után lógj sokáig úgy a vascsövön, hogy csak az ujjaiddal tartod magad, nem csak épphogy behajlítod az ujjaidat úgy lógjál sokáig. Először kifognak készülni az ujjaid, de utána erősödni fognak.
2011. szept. 1. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát, mondjuk az, hogy próbálj meg nem favágóval, katonával vagy folyamatosan kalapáccsal, ásóval dolgozó emberekkel kezet fogni... Az egy dolog, hogy dömper vagy a súlyzókkal, de ez a markod erősségén semmit sem változtat. Szerintem Erdei Zsolt kézfogása sem olyan hú de törpös, de mégis kiütne, mint a ló az ólajtót...

Ha erősíteni szeretnéd akkor van erre a célra például alkar erősítő gumi karika... Vagy apríts fát baltával... Esetleg áss fel néhány hektárt. Nyilván nem egyről a kettőre lesz érezhető a változás, de a fejlődés nem fog elmaradni.

Az én papám alezredesi rangban volt illetve az alap szakmája lakatos. Egész életében még a mai napig kalapáccsal vagy ásóval éli le. Olyan vastag a tenyerén a bőr, hogy szinte képtelenség elvágni szerintem. Sosem szerettem vele szkanderozni sem, mert féltem, hogy nyílt törést szenvedek miatta. A kézfogásról ne is beszéljünk. Nem egyszer vertem be a térdem a metlahitba amiatt, hogy összecsuklottam egy két poénosnak szánt mozdulata miatt.

Amúgy 4 éve járok rendszeresen heti 4* kb konditerembe és kesztyű nélkül tolom, pont a marok erősítés végett, de hiába. Hiába a megannyi bőrkeményedés az ujjaimon illetve alattuk ennyi év fizikai munkával nem tudok mit kezdeni...

2011. szept. 1. 14:36
 3/7 dirtboy ***** válasza:

az alkarodat kell erősíteni de ez nem nagy probléma.

a kézfogás nem az erőfitogtatásról szól, nem kell megszorítani csak néhányan ezt nem tudják aztán szorongatják mint a hülyék.

szép is lenne ha a stongman-ek minden kézfogásnál rászorítanák a másik kezére,utána mehetne mindenki a kórházba röntgeneztetni.

2011. szept. 1. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

otthon unalmadban markolászhatod bármelyiket akár olvasás közben is

2011. szept. 3. 14:40
 5/7 anonim válasza:
Hát elsősorban szorítsd meg teis a kezét erősebben. Vagy használj marokerősítőt. Bár láttam sokan irták már,de ez a legjobb rá. Énis használok :-)
2011. szept. 4. 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:

lehet rossz helyen is fogod a kezet. vagy túl lazán. pl. ha nem nyúlsz be teljesen, mutatok egy képet.

[link]

ha ide benyúlsz nem is tudják a kezedet összeszorítani :) mert van pár vadember aki ezt élvezi ha összeroppantja a másiknak, meg ha túl lazán fogsz kezet akkor is. és ha te oda benyúlsz akkor te is erősebben tudsz szorítani.

16/F

2011. szept. 4. 12:00
 7/7 anonim válasza:
Mert nem voltál bányász.
2015. szept. 6. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!