Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 21 évesen még ilyen apró...

21 évesen még ilyen apró "szőkeszőrös" vagy inkább "pelyhes" a kezem. Vékony a csuklóm, az ujjaim. Arcszőrzetem is elég gyenge. Genetika vagy tesztoszteron-hiány?

Figyelt kérdés
Ha az utóbbi és elmegyek dokihoz, fölír valami testo fokozó gyógyszert annak lehetnek komolyabb mellékhatásai, veszélyei?
2010. dec. 2. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:

egy cipőben járunk. Én elfogadtam magam. Nem öregszem. :D És? Jobb lenne, ha 20 évesen 40nek néznél ki? Ne légy hülye. gondolj arra, hogy 40évesen is fiatal pipiket fogsz dugaszolni. :)

22f

2010. dec. 2. 21:07
 2/4 A kérdező kommentje:
:)) Ez nem így megy. A csajok ált. az idősebb (kinézetű) pasikra buknak.
2010. dec. 2. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a gyíkkal nincs gond,akkor nem biztos,hogy testo hiány.Lehet adottság is.Mindenesetre méresd meg,abból baj nem lesz.A vékony csukló meg kifejezetten elegáns,ha egy nagy izmos alkar van fölötte.

Lehet venni saját testo szint fokozót testépítő tápkieg boltban.Az a neve scitec tribu x 90.De először méresd meg.

2010. dec. 3. 00:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Tribulus helyett Ashwaganda.

(jó, hogy egy 10 éves posztra reagálok)

2021. aug. 13. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!