Menszim savanyu szuros szagu gyenge folyassal kezdodott, majd normal menszi es ugyanazzal az ecetszaggal is fejezodott be. Mitol lehet?
Figyelt kérdés
Az irjon, akinek volt ilyen, vagy aki gondolja, mitol van.Koszi2009. júl. 7. 16:28
2/14 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem hasznalok ecetet, fozeshez sem...
valaki okosabb?
2009. júl. 7. 16:32
3/14 anonim válasza:
16:30-as vagyok. Félre a tréfát, érdemes lenne egy tisztítókúrát,mert nagy a valószínűsége, hogy gombád van. A candida diéta a legjobb, A neten találod meg.
4/14 anonim válasza:
a menzi többfajta lehet. Ha szagok utána is fent állnak akkor egyből doki.
5/14 anonim válasza:
sztem a menzesz eleve nem rózsaillatú, mindig van egykis szaga...főleg ha félnapig áll benned a tampon :D
6/14 anonim válasza:
jah, a gomba meg hülyeség, arra nemhallgass, vannak ilyen fanatikus candida tisztítókúrások. ha gombád van akkor viszket, ég, szúr, fáj a szex, esetleg a pisilés se kellemes, és darabos a folyásod. d erre meg a nőgyógyász ad kúpot, azt max 1 hét alatt semmi bajod. (ha jó gyógyszert írt fel)
7/14 anonim válasza:
A 16.38-asnak üzenem én ehhez értek és a diéta nagyon fontos,mert az emberek nem törődnek az egészségükkel és csodálkoznak azon,hogy betegek. Fontos a tisztítókúra. Ne okoskodj. Nem tudsz semmit.
8/14 anonim válasza:
igen, valszeg azért vagy 19%-os mert csupa hasznos tanácsot tudsz osztogatni..:D
nemvagy túl hiteles....
amúgy meg a nőgyógyászok többsége, és a belgyógyászok se mind ismerik el ezt a belső candida dolgot, meg a diéta hitelességét...
9/14 anonim válasza:
Én tisztelem az orvostudomány, de az alternatív gyógyászattal többre viszi az ember.
10/14 A kérdező kommentje:
szerintem nem gombam van, hisz nem faj a sex, nem piros a huvelyem, nem viszket, nem csip, es nincs darabos folyasom...csak menstruacio elott van a nagyon szuros szag es azzal fejezodik be.utana semmi.nem tudom, normalis-e, de regen edes szagunak ereztem. lehet megvaltozott,mert termekenyebb vagyok?(30)vagy elsavasodott a szervezetem?
2009. júl. 7. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!