Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menszim savanyu szuros szagu...

Menszim savanyu szuros szagu gyenge folyassal kezdodott, majd normal menszi es ugyanazzal az ecetszaggal is fejezodott be. Mitol lehet?

Figyelt kérdés
Az irjon, akinek volt ilyen, vagy aki gondolja, mitol van.Koszi
2009. júl. 7. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

puffadsz? ég a gyomrod? fáradékony vagy? vannak súlyproblémáid? ha nem akkor nemvagy elsavasodva.

bár én szintén nemhiszek ebben, mert elvileg nemlétezik olyan h elsavasodás, de akik az alternatív gyógymódok hívei, ők majd tudnak hasznos tanácsokat adni, mert ők hisznek benne.

2009. júl. 7. 19:02
 12/14 anonim ***** válasza:
na azért bocsika candida lézetik és van diéta is. Attól még nem minden gomba candida. a 19 %-odat meg a stílusodnak köszönheted, kissé okoskodó vagy. kissé....
2009. júl. 7. 19:02
 13/14 A kérdező kommentje:

hat nem eppen megnyugtato, hogy a mehemből a ver keveredik valami ecetes szuros szagu valamivel..egyebkent karcsu vagyok, gyomrommal nincs gond, puffadas?melyik nőnek nincs menszikor?

valaki valamilyen gyogyteat vagy ulofurdot ajanlana?

2009. júl. 7. 19:27
 14/14 anonim ***** válasza:

19:02-es vmit nagyon benéztél...:D:D

nem én vagyok a 19%-os akire aztírtad h okoskodó....nézz utána kicsit jobban....:D:D:D:D:D

2009. júl. 7. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!