Mitol lehet nagyon eros faradtsagom?
Figyelt kérdés
Mar a 2. Delutan, hogy olyan faradtasg jon ram, hogy eg a szemem meg ragad le, asitozok es nem birom. Ilyenkor mar estig faradt vagyok..most is itt vagyok suliba es majd elalszok. Nem az unalomtol, mert delelott nincs ilyen. 8 orakat alszok es nem tudom mi merit ki igy. Panikbeteg vagyok. Lehet valami osszfugges kozte vagy miert van ez? Ilyenkor megijedek, hogy miert vagyok ilyen almos es sokszor panikrohamom lesz. Segitseg! Mi bajom?2013. szept. 11. 14:05
1/2 anonim válasza:
Úgy érzed néha, hogy az álmosságtól van pánikrohamod?
Na mindegy, sztem ha aggódsz, menj el a körzetihez, ő kivizsgáltat, ha úgy látja. Ha tényleg van bajod, kiderül, ha nincs, megnyugszol.
2/2 anonim válasza:
Magnézium hiány is állhat a háttérbe ( általában ez okozza az indokolatlan fáradtságot), de megfelelő választ csak orvos adhat. Lehet felír neked valami magnéziumot, vasat és mindenféle vitamint tartalmazó készítményt. Uccu orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!