Sos! Mi bajom? Psziches vagy mas?
Na szoval reggel elmentem suliba, rettento nehez volt a taskam es ugy ereztem, hogy a cipekedestol fajdult meg a fejem egy kicsit. Bementunk suliba, elso orakban minden oke volt. Utana elkezdett nagyon fajni a fejem (de hat ez neha elofordul sok mindenkinel pl. Hidegfronttol vagy menstruacio alatt meg barmitol) na es hanyingerem lett. Innen jott a baj, mert panikbeteg vagyok felek a betegsegektol, de a hanyastol kulonosen, es ilyenkor szorongok, hogy nehogy hanyjak es panikrohamom lesz. Mostis ez volt. Utana kijottunk sulibol, mintha jobb lett volna. Anya jott ertem kocsival mert a varosba volt. Mikor beultem a kocsiba jol voltam, mintha megnyugodtam volna, hogy kibirtam a napot es minden tunet megszunt. Vegre enni is tudtam. Majd anyanak meg volt elinteznivaloja, de en meg mar faradt is voltam es annyi ido alatt haza is erek, tehat mondtam, hogy nem varok, hanem hazabuszozok, mert meg be akartam nezni egy par boltba is. Na ahogy kiszalltam a kocsibol megint rosszul lettem kicsit. Mind1 elindultam es a boltban elkezdtem nagyon nagyon szedulni, meg nyomast ereztem a fejemben es fajt is (de ott volt a nagy nehez taskam) ugy ereztem, hogy nem birok tovabb menni. Megijedtem mar ugy voltam vele, hogy szolok valakinek. De aztan nem tettem. Elindultam haza es ahogy mentem szornyen szedultem, aztan mintha megmozdult volna alattam a talaj es akkor megjobban siettem, hogy erjek mar haza. A buszon, minden rendben volt, hazaig meg meg picit szedultem. Hazajottem mindent csinaltam ami eszembe jutott. Felpakoltam a labam, ettem szolocukrot, ittam vizet, megmosakodtam, probaltam megnyugodni. Most meigint nagyon faj a fejem meg meg mindig szedulok egy picit. Ez most psziches vagy fizikai baj? Lehet esetleg a cipekedestol? Tenyleg kegyetlen nehez volt a taskam. De amugy izgultam is kicsit mert meg uj suli, meg utana jott a panik ezert gondolom, hogy lehet psziches is?! Szerintetek?
15L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!