Mi bajom lehet? Szerintetek pszichés okai vannak?
Már lassan 4 éve küzdöm a suli undorommal, nem tudom mi bajom lehet... amikor suliba kéne mennem egyszerűen begörcsöl a hasam hányingerem lesz és sírógörcsöt kapok mindenre képes vagyok csak h ne keljen menni... szüleimre soha az életben nem számíthattam ez most is így van... nem értenek meg, most h új suliba járok már barátaim sincsenek így aztán hiába próbálom győzködni magam... a tanároknak sem vagyok most már szimpatikus így folyamatosan megaláznak...
Nagyon rossz annyival könnyebb lenne az életem ha ez a rossz érzés elmúlna.... és nem kéne ezzel szenvednem... most is felhalmoztam 1 heti hiányzást anyu azt mondta oldjam meg őt nem érdekli, ez nagyon szarul esett de ha tudnátok mit élek át azokon a perceken mikor el kéne indulni..
Szerintetek pszichológus tudna segíteni ?
a szüleid s.ggfejek,bár nem is csodálkozom,az én szüleim is ilyenek,nekem 1(!!!) napi hiányzást se bírtak beírni,amikor szombaton kellett menni...és nekem is ez volt,hogy oldd meg magadnak! tipikus magyar mentalitás pff....
de szerintem próbálj beszélni egy olyan felnőttel,akiben tényleg megbízol,pl egy tanárral a sulidból,aki normális
és arról,hogy megaláznak,velem is ezt csinálja pár tanár,felőlem kinyalhatják a seggemet ;)
sok sikert :))
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!