Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, ha nem birom ezt...

Mit tegyek, ha nem birom ezt az almossagot?

Figyelt kérdés
Ma suli elso napja es ez kegyetlen rossz. Eddig egesz nyaron 12orakat aludtam es mivel tegnap is 1kor keltem ezert ejszaka csak 5orat sikerult aludnom. Nagyon almos vagyok, mellette szedulok is erzem, hogy az almossagtol meg ragad le a szemem es itt asitozok. Meg vissza kell menni a suliba most nemsokara igy nem aludhatok. Mit tegyek, hogy felebredjek? Nagyon rossz.. Nem ennyi alvashoz vagyok hozzaszokva.
2013. szept. 2. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány éves vagy, de, ha nem kisgyerek már, akkor igyál kávét.

Amúgy meg igyál teát, mosd meg az arcod hideg vízzel, fuss egy kört az udvaron...

És legközelebb feküdj le időben.

2013. szept. 2. 13:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszonom! Mar ittam kavet meg megmostam az arcom kicsit jobb.

mar 9kor lefekudtem, de vagy 1kor sikerult elaludnom. Asszem matol nem lesz gond az alvassal

2013. szept. 2. 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:

visszaáll majd minden az iskolai kerékvágásba :D

feküdj 10kor, és fel tudsz kelni majd. persze az álmosság az nálam is mindig ott van, hiába... én kb. egész életemben álmos vagyok :D de mégse tudok aludni néha.... :/

2013. szept. 2. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!