Mit tegyek? Segitseg! Nem birom.
Figyelt kérdés
Mar orak ota folyamatosan bofogok, nem mulik el. Az egesz ugy kezdodott, hogy nem tudtam bofogni es eroltettem, aztan sikerult egyszer es azota folyamatosan. Mar hanyingerem van:s mitol van ez? Mit tegyek? Nem ettem sokat, se semmi olyat. Igaz szenavasat ittam, de nem szokott ilyen lenni.2013. aug. 13. 23:07
1/1 anonim válasza:
Elvileg a gyomorba jutott levegő próbál így utat találni magának (sok bubi lemegy a gyomorba) és a gyomorégéstől, refluxtól is lehet. Valószínűleg erőltetted, ráadásul sok levegőt nyeltél a szénsavassal, lassan ki kell már ürülnie..próbálj meg az orrodon át venni mély levegőt sokszor egymás után, és lazítsd el a felsőtestedet. H ez sem segít akkor nincs ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!