Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a baj? Ugye ez meg...

Mi lehet a baj? Ugye ez meg nem cukorbetegseg?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ha elmegyek valahova es ehes leszek, de nem tudok egybol enni, akkor elkezdek szedulni es turelmetlen/ideges vagyok. Ha hazajovok szedulok meg almossaag jon ram, es ha ettem utana egy kis ido mulva jobb lesz. Ugye ez nem cukorbetegseg?

A masik, hogy ma ugyan ez volt. Hazajottem ettem egy kiflit, de valahogy nem esett annyira nagyon jol, viszont a hasam borzasztoan korgott. Alig ettem ma. 1kor elmentem es este fel 8ig semmit. Na es most ugy erzem, hogy tele vagyok azzal a kiflivel meg bofognom kene, de nem tudok. Pedig mar mozogtam, ittam szensavasat, de nem tudok. Ez mitol lehet? Mit tegyek, hogy ki tudjamm bofoni magam? Elore is koszonom!

2013. aug. 13. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
A cukorbetegséget nem böfögésre mérik. Mellesleg nem említatted, hogy a kiflire ittál egy jó nagy pohár vizet. Lehet, nem is ittál. Próbáld meg legközelebb...
2013. aug. 13. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem cukorbetegség. Nagyon sokan vannak így,ha éhesek.Ilyenkor nem felmegy,hanem leesik a vércukorszint.

Cukorbetegek akkor érzik így magukat,ha túl sok inzulint adagolnak maguknak,vagy a megszokott inzulinadag mellet több fizikai megterhelést csinálnak,mint szoktak. A böfögésedre igyál szódabikarbónát.

2013. aug. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!