Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ugye már nem fogok hányni?

Ugye már nem fogok hányni?

Figyelt kérdés
3 napja romlott ételt ettem, hasmenésem volt, de máskor is előfordult már hasmenés, de utána jól voltam. Na és ezután este még diétáztam, de másnap már rendes kaját ettem. Hányingerem lett utána vettem be dipankrint, tegnap ugyan ez. Ma jöttem rá, hogy romlott volt amit ettem és így visszagondolva érdekes volt az íze. Diétáznom kellett volna, de nem tettem. Rettegek a hányástól, a dipankrin meg elfogyott. Az előbb ettem egy szalámis, sajtos zsemlét ezután jöttem rá, hogy gyomorrontásom volt. Kicsit megint hányingerem van és nagyon félek, hogy hányni fogok. Mit tegyek, hogy ne így legyen?
2013. júl. 26. 12:53
 1/3 A kérdező kommentje:
Semmiit nem ettem ma a szendvicsen kivul.
2013. júl. 26. 12:54
 2/3 anonim válasza:
A kóla, a gyömbér, illetve a citromos víz nagyon jó hányinger ellen. Nekem abszolút beválnak!:)
2013. júl. 26. 13:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi, minden van itthon ezek kozul:)
2013. júl. 26. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!