Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy bírjam ki hétfőig?...

Hogy bírjam ki hétfőig? Nagyon szúr a torkom, enni is alíg bírok.

Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Méz? Az kicsit "beolajozza" esetleg nézd meg mi a jobb neki a hideg vagy neleg folyadék. Ha a hideg, akkor víz, ha meleg akk tea ivászat. Vízbe csak mentes. Meg fájdalom ill gyullcsökkentő. Kb ez, esetleg bekötöd ha az jó neki.
2013. aug. 3. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Jah az kimaradt, ha nagyon fáj, bedagadt pl a mandula, mert gyulladt ezt te kb érzed akk ügyelet, akár este is! Ha minden ok, adnak egy szurit és helyrejön. Egyszer jártam úgy, h a portól bedurrant (vályogház bontás) adtak vmi szurit, s 2 órán belül ok volt, pedig már nyelni se tudtam.
2013. aug. 3. 21:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is alíg bírok nyelni, de a vizet erőszakolom magamba, nem szeretnék a korházban kikötni.
2013. aug. 3. 21:40
 4/4 anonim válasza:
Mindig igyál valami folyadékot, mert az csillapítja a fájdalmat. Tapasztalataim szerint általában a meleg, mézben tocsogó tea segít a legjobban
2013. aug. 3. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!