Ti is utáljátok ezt? (aktuális probléma)
Szóval azt, amikor 40 fokban (szóval mostanában :D) bementek a tesco-lidl-spar-köki-plaza- és még ki tudja hány hiperszuper üzletbe, és megcsap az a hideg levegő, mintha megállna az ember szíve, legszívesebben kimennék, mert igaz, jó a forróság után, de az ember érzi, hogy nem normális a szervezetének.
Én rá pár percre már tüsszögök és folyik az orrom.
Emiatt volt már tüdőgyulladásom is :( szóval ha lehet, akkor kerülöm. Igyekszek nagyon korán ill. későn elintézni a dolgokat.
Írhattok munkahellyel kapcsolatban is, pl. egyik kolléga légkondi nélkül nem tud létezni nyáron.. stb.
Nálunk az irodában 31 fok van, és nagy odafigyelést igénylő szellemi munkát kell(ene) végezni. Nekem ez sajnos 31 fokban nem megy. A kollégám viszont állítólag megfázik a 27-28 fokra állított, nem rá fújó légkonditól, és a huzatot sem bírja, ülünk zárt ajtónál, folyik rólam a víz, hányingerem van és szédülök.
Véleményed szerint ha nekem tekintettel kell lenni rá, akkor neki miért nem kell tekintettel lennie rám, legalább minden másnap? Nekem migrénes fejfájásom van a melegben, marékszám kapkodom a gyógyszert, ami legalább annyira rossz, mint a megfázás, ha nem rosszabb (már 1 db is csökkenti a fehérvérsejtszámot és gyomorfekélyt okozhat). Az én egészségem miért nem fontos legalább annyira, mint az övé?
Nagyon érdekelne a válaszod, amit előre is köszönök, megjelölöm a kérdést.
Kedves 12-es!
Igazad van, alkalmazkodnotok kellene egymáshoz, nemcsak a kollégának, Neked is, így át lehetne vészelni ezt a pár hetet, és sokkal könnyebb lenne így, mint ezen veszekedni.
Én nem mondtam egy szóval se, hogy a légkondi szemétdombra való. Esetleg nem gondoltatok arra, hogy ventilátort használtok?, Te se sülsz meg a melegben, és a kollégának se kell a hideg levegőt éreznie magán.
Nem tudom a kollégáddal mekkora a tűrőképességetek (időjárás terén), de ettől függetlenül tényleg meg kellene egyezni, hogy egyik nap Neked kedvezzen, másnap pedig Neki, az sem mindegy milyen viszonyban vagytok egymással a munkahelyen (volt-e esetleg konfliktus) mert ezen is nagyon sok múlik.
Azóta (pontosabban máma) úgy megváltozott az időjárás, hogy remélem hétfőn, amikor dolgozni mész, nem lesz ebből probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!