Ti is utáljátok a vasárnap estéket a hétfő közelsége miatt?
Már délután arra gondolok hogy rosszabb, mint egy sima hétköznap, mert 5 munkanap áll előttem...
Újra beállni a mókuskerékbe, hajnalban kelni, egész nap nincs megállás, ha hazaérek itthon is ebédet készíteni, takarítani, holtfáradtan lefeküdni úgy, hogy soha nem tudom kialudni magam...
régebben volt nekem is ilyen, de csak vasárnap este, mostanában nem, elengedem, élvezem a vasárnapot
gondolj bele, elveszed magadtól az időt
a vasárnapi nap sosem lombozottle.
Ami lelombozott az olykor a A HÉTFŐ VAGY A SZERDA VOLT.
Rendes melósként állandóan szabad hétvégével úgy nem is igazán érdekelt ez mert szívesen melóztam a melóhelyemen is mert szerettem azt amit csináltam.
Most biztiőr vagyok 24/48ban a hétvégék nem jelentenek semmit,max ha bulizni megyek.
maradj fenn minél tovább! :D:D
am velem is ez van, de mondom éjfélig elhúzom és akkor királyság, másnap viszont bánkódom hogy mi a jó életért nem bírtam korábban lefeküdni
11 körül szoktam lefeküdni, így is nehéz felkelnem. Éjjeli bagoly vagyok, régen éjfél-1 között feküdtem le, de most nem tehetem meg mert akkor másnap egész nap mosottsz@r leszek és csak kell arra is gondolni, nem csak arra, hogy most milyen jó lenne még itt üldögélni.
Amíg forgó műszakban dolgoztam nem is érdekelt a hétvége, egyetemista koromban pedig igyekeztem 4 napba belezsúfolni az óráim lehetőleg 8-kor kezdődő óra nélkül.
Én szerdán már kezdek örülni, nemrég olvastam egy "kutatást", hogy egyesek a szerdát utálják a legjobban mert az van a "rossz" 5 nap közepén, amikor az elmúlt hétvége már távol, a következő pedig még távol van. Én nem így vagyok, a múlt hétvége elmúlt, "visszafelé" nem örülök.
Igen,én is gyűlölöm.Egyfolytában az órámra nézek,és csak siránkozok,hogy hogy telik az idő.
Viszont a péntek délután és a szombat délelőtt..azokat imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!