Mit tehetnék? (lent)
Hallgass vidamabb zeneket, es ismerkedj neten:) ( pl itt vagyok en, szivesen levelezek:P)
A halal ne megoldas, csak elveszed a lehetoseget a boldogsagtol es magadtol
14 evesen eleg ingatag az ember erzelmi vilaga, de hidd el, lesz jo
obb!
Hallgass sok zenét és találd meg benne az örömöd. Anno nekem mindenki azt mondta, hogy milyen depis zenét hallgatok, de nekem az adta meg a szükséges energiát, az mozgatta meg a lelkemet.
Érdemes megkérdezned egy olyan tanárt, akiben megbízol, hogy van-e iskolapszichológus vagy egyéb lehetőség. Szokott lenni.
Egyébként sose foglalkozz azzal, hogy mások esetleg megtudják, hogy gondod van. Sokkal jobb, ha valaki ismeri magát és felvállalja a problémáit, mintha állandóan menekül előlük és hazudik magának és a környezetének is.
A magasság nem egyszerű, én fiú létemre is kaptam érte negatív dolgokat, de meg kell szokni, hogy az vagy és olyan vagy, amilyen :-)
Eléggé értelek, mert nagyon hasonló állapotban voltam a te korodban, bár halálon nem gondolkodtam, nem jelentett soha opciót, annál sokkal jobban ragaszkodtam a sok kicsi örömhöz. Érdemes kicsit idősebb barátokat keresni, ha a kortársaid között nem találod a helyed. Nekem ez sokat segített, sokat tanultam tőlük és mai napig az anno 1,2,3 évvel fölém járó volt iskolatársaim adják a baráti köreim alapját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!