Mit tehetnék ha ennyire kimerült vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 18 éves vagyok és egy elég durva gimibe járok. Sajnos nincs olyan hetem, hogy az 5-ből 4 napon ne írjunk vagy feleljünk mindig valamiből. Ma is hazaértem 5-re és egyből nekiálltam tanulni (még most se végeztem) , de nem ez a lényeg. Reggel már alig bírok kikelni az ágyból, órán nem tudok figyelni és szédülök.(nem egyfolytában, kb napi 3x) Sajnos nem tudok túl sokat aludni, meg hiányozni sem akarok. Szóval szerintetek valami jó megoldás?2013. febr. 4. 20:25
1/2 anonim válasza:
ha több hónapja tart az állapot, háziorvosodhoz menj, kérj laborvizsgálatot, szervműködésvizsgálatot. Ha úgy veszed észre, hogy semmi olyat nem teszel, ami miatt lehetsz így, pl kevés sport, egészségtelen életvitel, és a társaidhoz képest is aránytalanul kimerült vagy, tényleg indokolt. Sokszor ilyenkor jönnek ki egyéb egészségügyi dolgok. De anyádéknak is mond ezt:)
2/2 Mi közöd Tőle válasza:
Menny el táppénzre. Akarom mondani írasd ki magad a dokival. Teljesen fölösleges ennyire komolyan venni az egész suli dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!