Mi bajom van? Nagyon meg vagyok ijedve.
Az egész úgy kezdődött, hogy elromlott a gépem. Emiatt telefonról tudok most csak netezni. Először 4-5óra telefonozástól lettem rosszul, most 10perc is elég..(fejfajas, szedülés, hányinger), de ha olvasok akkor is ez van. Szoval, ha úgy tartom a nyakam. Na igen, de most már sokat szédülök és gyenge vagyok. A szomszédnak segítek, mert húzza a kutyája sétánál és megkért, mert foglalkozok így kutyákkal. Ma kimentünk, alig bírtam visszarántani (pedig már csak akkor húz ha valami izgit lát) és a lábam olyan szinten gyenge volt, hogy úgy éreztem, hogy gyakorlatilag bármelyik pillanatba "összeeshetek". Mi lehet a baj? Mi segíthetne?
18/L
Tény hogy egy adott testtartás folyamatosan nem tesz jót az embernek, de ez furcsa.
Én akkor taccsoltam majdnem ki amikor nem ettem és délután a tűző napon szórtuk le a gyújtós fát.
Nézz utána hogy ilyen tünetekre milyen vitaminokat ajánlanak, igyál sokat és egyél.
Velem ugyanez volt, csak akkor nem szédültem, hogyha nem mozgattam a fejem. De én egy nagy stresszes helyzeten estem keresztül, és emiatt nem ettem rendesen, és leesett a vércukor szintem. Azóta nem fordult elő szerencsére. Kb 3-4 napig tartott. És bevallom nagyon rossz volt.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!