Lehet valami bajom? Meg vagy ijedve. Orvos?
Figyelt kérdés
Ma tesi órán kosár labdáztunk.Az egyik fiú megdobta teljes erejéből mellemet!Azt mondja véletlen volt.(alapból is erősen dob)Annyira fájnak!!Iszonyatmódon megdobta.Nem bírtam abbahagyni a bőgést!Lehet valami bajom??Mindenképpen orvos??
12/L
2011. jún. 9. 16:47
1/7 anonim válasza:
Ez kb. olyan, mint nekik a t*kön rúgás, vagyis szerintem normális a fájdalom. Anyukádnak mondd el, hátha tud rá valamit, ami csökkenti a fájdalmadat! Ha mellráktól félsz, ütéstől nem alakul ki. Én hatalmasat estem, eltört a bordám oldalt, a mellemnél, és netes nőgyógyász is, meg a sajátom is azt mondta, hogy ettől nem lehet mellrákot kapni.
2/7 anonim válasza:
16:54 vagyok. Valamilyen fájdalomcsillapító biztos segít - de előtte beszélj anyukáddal, hogy milyet és mennyit vehetsz be.
3/7 A kérdező kommentje:
anyummal nem tudok beszélni, 3hónap múlva jön haza!
Köszi a választ!
2011. jún. 9. 17:00
4/7 anonim válasza:
Elég hülye volt a fiú, hogy teljes erőből mellbe dobott.
5/7 anonim válasza:
Iskolaorvos? Abból baj nem lehet ha megnézi...
6/7 anonim válasza:
Szerintem is szólj az iskolaorvosnak!
7/7 anonim válasza:
Nyugi engem is dobtak már sokszor mellbe labdával mégsincs semmi bajom.
A növésben sem állt meg és minden rendben van vele. Vegyél be fájdalomcsillapítót és jobban leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!