Segítség! Mi bajom?
Figyelt kérdés
Elég gyakran van székrekedésem, most elmentem a wc-re, nagyon kicsi jött, és nagyon nehezen, és a székletem körül friss vér volt :S Megtöröltem a fenekem, és a WC papíron is ott volt a friss vér... a fenekemből jött, az biztos, nem menstruáció és nagyon félek! :S:(
22L
2013. júl. 16. 20:26
11/12 A kérdező kommentje:
És ha rákos vagyok???? :S Sosem volt még ilyenek, volt régebben is székrekedésem, meg h nem tudtam wczni 1-2 napig, vagy csak keveset, de nagyon nagyon félek :S:S Főleg h ma többször is voltam wcn, semmi bajom nem volt, most elmentem, gond nélkül ment, és véres volt, nem a széklet hanem körülötte, meg a papír :S És semmi fájdalmam sincs ott lent, ez a legaggasztóbb! :S Mert ha volna fájdalom, akkor bíznék abban hogy csak aranyér...
2013. júl. 20. 20:45
12/12 anonim válasza:
Hogy rákos legyél kicsi az esély. lehet vastagbél polip esetleg, aminek kivérzett a felszín.
Belső aranyér is sérülhetett, nem kötelező a fájdalom.
Mindenképp ki kell vizsgáltatni, a vér a székletben mindig kóros és Te is akkor nyugszol meg , ha tudod mi van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!