Mi bajom van? Anya nem visz orvoshoz.
Na szoval miota elkezdodott a nyariszunet nagyon rossz minden. Rengeteget alszok, semmihez nincs energiam. Lefekszek 1-2kor, alszok delig utana ulok az agyba es vagy telorol vagy laptoprol netezek, majd 3kor ugy dontok, hogy ki kene maszni az agybol es csinalni kene valamit. Na akkor eloveszem a sminkesem (mert meg a sminket meg tudom csinalni az agyba..) aztan kimaszok feloltozni, de egy fel orat ulok az agyba a nadraggal aztan elmegyek a felsomert. Na. Jobb esetben 4re kesz vagyok. Elmegyek valahova haverokkal, na akkor van, hogy jol tudom erezni magam, de olyan faradtan jovok haza, mint aki istentudja mit csinalt, kozbe csak setaltunk vagy ultunk a plazaba. Ma is kivittem a kutyat baratokkal setaltunk ket orat es majd elalszok, szedulok es minden bajom. Emelett sokat vagyok ideges, mindenen fel tudom huzni magam es semmihez nincs turelmem. Az evessel is vannak bajok...neha nem birok enni, maskor a jollakas nem megy. Mellesleg most megint nagyon szarul vagyok, mert holnap mentunk volna Nemetorszagba, de le lett fujva es megint itthon unatkozhatok...pedig mar annyira vartam. Ha anyanak mondom ezeket akkor azt mondja, hogy csak bebeszelem magamnak, meg, hogy nem nem birok csak nem akarok csinalni semmit stb..pedig ez nem igy van! Mi a bajom? Mit tegyek? Tobb baratnomnek vannak ilyen tunetei a nyariszunet ota...miert?
15L
Ellustultál, legyél többet friss levegőn!
Lehet hogy van egy kis vashiányod is, én ajánlom szedj multivitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!