Mitöl vagyok rosszul? SEGITSÉG SÜRGÖS!
Figyelt kérdés
Pánikbeteg voltam, és haza költözttem(20éves vagyok), nem is votl semmi baj, de miota anyuék elmentek nyarali, megnt midnen reggel fél 6kro fel kelek hogy rosszul vagyok.
MA meg egésznap nem votl eröm, égett a fejem, iszonyatosan fájt a fogam, és attol félek hogy elájulok, meg nicns eröm, meghalok.(hányinger, haspuffadás, lbmerevség fjdalom)
Ez megint a pánikbetegségem miatt van?:(
2009. okt. 19. 20:12
1/18 anonim válasza:
Nemhiszem, hogy amitt van. Sürgösen fordulj orvoshoz.
2/18 anonim válasza:
szia,szinte biztos vagyok benne hogy ez pánik
3/18 anonim válasza:
Ez tuti pánik.Figyelj: nem lesz semmi baj,csak a pánik.Nekem szinte állandóan van,ott motoszkál a fejemben.Jól vagy,nem lesz semmi,el fog múlni.Írj nyugodtan,ha jobb úgy.
5/18 A kérdező kommentje:
igen. Elsö hozzászóló megilyesztett. Barátnőm itt van, de valahogy még se érzem ugy magam mitn ha anyuéklennének itt
Lehet a fogfájás meg az idö is rájátszik?
2009. okt. 19. 20:20
6/18 anonim válasza:
sziasztok!!20éve szenvedek a pániktól,szinte teljesen megkeseriti az életem,folyamatosan jelen van ,szorondokstb
7/18 anonim válasza:
ápolónő vagyok.mégsem tudok urrá lenni mikor jön a rosszullét!!nagyon drága vagy,teljesen magamat látom benned,ugyanezt érzem....nekem most ment el a barátnőm aki 20éve tartja bennem a lelket...KEGYETLEN NEHÉZ
9/18 A kérdező kommentje:
de ez az h peig it van velem barátnöm de még csak 18as éves mg se anyu vagy apu.....
2009. okt. 19. 20:24
10/18 anonim válasza:
JAJ BOCSI...LÁTOM 20 ÉVES VAGY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!