SEGÍTSÉG! Rosszul számolták össze érettségin a pontjaimat. Mit csináljak?
A válaszodat már leírtad magad.
Az esélye pedig függ az iskolától, így messziről butaság lenne leírni, hogy mennyi esélyed van.
Ha jelentkeztél továbbtanulni szerintem vedd figyelembe. Ha azért nem fognak felvenni mert becsületes voltál és egy évig csak kallódsz valahol akkor utálni fogod magad. Legalábbis én utálnám. Ha rendesen felkészültél (márpedig ha 78% lett akkor szerintem igen) senki sem fogja sajnálni tőled, hogy szerencséd volt.
Szerencsére mindig szükséged lesz az életben.
Bezzeg amikor nincs, akkor mindenki azt mondja, hogy neki soha sincsen szerencséje. Én direkt össze sem adtam a pontjaimat, nem akarom tudni, hogy több vagy kevesbb lett :D.
Legyél egy kicsit önzőbb! Igazságtalan nem leszel senkivel. Aztán lehet mások lehurrognak, hogy énvagyok a szar ember :)
Ne fellebbezz, inkább örülj neki, lehet, hogy a szóbeli nem sikerül olyan jól, és kelleni fog az a pár pluszpont.
Nem hiszem, hogy egy életen át lelkifurdalásod lenne, úgyis elfelejted. :)
Emiatt ne legyen már lelkiismeretfurdalásod. Én is becsületes embernek tartom magam, de ez azért túlzás:)
Attól, hogy azt hitted nem jó, lehet, hogy a te válaszod is jó volt. Meg azért azt is számold bele, hogy ha neked ilyen jófej módon javította, akkor valószínűleg másoknak is. Szóval nem csak neked adott vele pluszpontokat, hanem másnak is.
Nem tudhatod h most mennyi lesz a pontszám, szerinted csökkeni fog, jós vagy?
Már nem lehet tudni, h h változik a pontszám.. ezért ne juss be egyetemre? Am arra nem gondoltál h nem volt véletlen? És ha így kerülhetsz be az egyetemre???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!