Valaki aki meg ittvan az adna tanacsot?
Figyelt kérdés
Szoval este panikrohamom volt. Es akkor elkapott a hanyinger is, tudni kell, hogy rettegek a hanyastol..viszont legalabb 4-5 oraval elotte vettem be dipankrint, mert kicsit sokat ettem, nem voltam rosszul, de jobb megelozni a bajt...Aztan korgott a hasam es csak ettem, meg utana anya hozott be chipset, mert filmet neztunk es mondta, hogy egyek mar. Azota hanyingerem van. De mar az esti panikrohamomnal is megijedtem, hogy mitol van hanyingerem es utana feltem is enni. Szoval lehet, hogy pszihes az egesz? Vehetek be megegy dipankrint?2013. júl. 15. 02:09
1/3 A kérdező kommentje:
Egy zsemlet ettem..utana meg egy pici chipset. Meg vagy 2oraval elotte egy muzliszeletet. Ennyi..
2013. júl. 15. 02:11
2/3 anonim válasza:
Te vagy az, aki már többször tett fel hasonló kérdést?
Neked nem gyógyszert kéne szedned, hanem pszichológussal beszélni.
Miért félsz ennyire a hányástól? Oké, nem kellemes, ha rosszul van az ember, de egy hányás nem olyan vészes. Nem fáj.
Ennek a gyógyszernek a mellékhatása lehet émelygés és hányás. 3x1-et szokás belőle szedni.
3/3 anonim válasza:
Ne vegyél be gyógyszert, egyél gyümölcsöt, sétálj egyet és utána nézz meg egy vígjátékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!