Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pulzusszám. Tanácsot szeretnék...

Pulzusszám. Tanácsot szeretnék kérni!? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Üdv. Egy picit aggódom a pulzusom miatt mivel úgy érzem, hogy kicsit magas... Az eddigi legmagasabban mért pulzusom 116/perc volt, és az is azért mert szörnyen felidegesítettem magam. Lehet, hogy az idegtől ment fel, de emellett van, hogy 72,88,80, stb... Szóval van miért aggódnom? Vagy csak ne idegesítsem magam? :)Most kezdtem 4 hónapja dolgozni, azelőtt a pulzussal nem volt gond.

Várja válaszod:

19 éves fiú, dohányzik,102kg, most kezdett el dolgozni, keveset sportol mivel fizikai munkát végez.

Üdv: Krisztián

2012. dec. 30. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak belemagyarázod. Nekem volt már 180 is a pulzusom, igaz, én szedek rá gyógyszert. Jó volna tudni,hogy ezek az értékek nyugalmi állapotban voltak? Nyilván igen, nincs miért aggódnod. De ha megnyugszol, menj el egy dokihoz.
2012. dec. 30. 12:09
 2/4 A kérdező kommentje:
3 napja letettem a cigit. A pulzusom 70... Valyon ez lehetetett a baj? O.o
2013. jan. 3. 17:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Vajon* Bocsánat, gyorsan írtam!
2013. jan. 3. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak azért, mert felidegesítetted magad. Nyugalmi állapotban kell megmérni, amikor mindent kizársz a környezetedből.

De ha ez nem nyugtat meg, menj el orvoshoz!

2013. jan. 4. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!