Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kérlek adnátok tanácsot?

Wadasz kérdése:

Kérlek adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
már hetek óta elképesztően feszült vagyok, akivel éppen beszélgetek azzal szemben szinte erőszakkal kell visszafognom magam hogy ne üssem meg, bárki is legyen az illető. Gyűlöletet érzek szinte mindenki iránt. Egyedül akarok lenni de nem hagynak, mert eddig mindig én voltam akihez fordult mindenki szinte a suliban lelki tanácsért. A szerelmemért ˝feláldoztam˝ magam, hogy megváltozzon és a jó irányba menjen tovább de mint ahogy ezzel tisztában voltam az lett az eredménye hogy nemakar többet beszélni velem. Tobbet ért nekem a saját életemnel is. Bármit megtennék érte. Akik ismernek erősnek hisznek. Sokmindenen átestem, még kiskoromban is. Tegnap nembírtam tovább és véget akartam vetni az életemnek. Reggel bevettem 12 db frontint de nemhatott. Le akartam ugrani a 10ről de hivott apám és kérdezte hol vagyok. Nem mondtam meg, letettem. Rá egy perce hívott egy ismeretlen szám. A rendőrség volt. Letettem mert tudtam hogy be akarnak mérni. Viszont késő volt mert már láttam a jérőrkocsit. Lmentem a tetőröl és elmentem onnan. Felhívtam a szűleimet hogy szedjék le rólam a rendőröket és hazamegyek. K**va ideges voltam és tudtam hogy nemfogom tudni örökre visszafogni magam. A szüleimmel előtte mindig udvarias, normális voltam. Most üvöltöttem szidtam őket, mindenkit. A barátaimmal összevesztem, verekedtem. Aztán a szüleim kórházba vittek mert csak igy egyeztek bele a rendőrök hogy elengednek. Azt mondták megvizsgálnak és mehetek. A kórházban viszont ittartottak pedig semmi bajom nemvot. Hzudott nekem mindenki. Hiheetlenül dühös vagyok, rombolni, zúzni van kedvem mindent, mindenkit! Mit csináljak? Hogy lehetne vége ennek hogy ne érezzem át mások gondjait? Nmtudom leszarni. :( kérlek adjatok tanácsot :(
2012. okt. 19. 08:40
 1/1 anonim válasza:
Véleményem szerint most értél el abba a fázisba, amikor az eddig átélt kellemetlen dolgok, esetleg mások gondjainak/problémáinak az ápolgatása felhalmozódott benned és ezáltal lelkileg teljesen megtörtél. Az öngyilkosság, saját életednek a kioltása nem oldana meg semmit. A világ ugyanúgy folytatódna tovább, csak szeretteidnek okoznál vele óriási fájdalmat. Úgy vélem, hogy először is, amit legfontosabb lenne, hogy tégy, hogy leülj és átgondold a dolgaid. Gondolj csak bele, hogy mennyire fontos vagy a körülötted lévő embereknek, a barátaidnak, a szüleidnek. Hiszen (ahogy írtad) tőled kérnek tanácsot az iskolában, ami arra utal, hogy fontosnak tartják a véleményed, értékesnek a gondolataidat. A szüleid szintén törődnek veled, mivel elvittek a kórházba, érdeklődtek irántad telefonon. Volt barátnőd stb... Ezek a kisebb-nagyobb jelek mind-mind arra utalnak, hogy fontos vagy a körülötted levőknek, van helyed,szereped ebben a világban. Légy türelmes és úgy bánj a szeretteiddel, ahogyan megérdemlik. Az üvöltözéssel, mérgelődéssel semmit nem érsz el. Ha valami problémád van, esetleg nem egyezik a véleményed másokéval, azt normális, emberhez méltó módon is meg lehet oldani. Egy jó tanács: minden nap mikor felkelsz, gondold át, hogy mik azok a dolgok, amikért hálás vagy, mik a céljaid, mik azok az apróságok az életben, amik boldoggá tettek/tesznek. Légy optimista és ne a rossz dolgokat helyezd előtérbe.
2012. okt. 29. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!