Mit tegyek, hogy ne legyeek beteg?
Figyelt kérdés
Kint voltam a kutyámmal és beleestem a patakbaxD igazi filmbeli jelenet.. Messze voltunk és nem is volt olyan hú de meleg. Én meg csurom vizesen. Már egy órája itthon vagyok, átöltöztem, de még mindig ráz a hideg. Mellette elég rossz a közérzetem (fáradtság, szédülés) viszont ma volt egy pánikrohamom. Valószínű attól. Na de mit tegyek, hogy ne legyek beteg?
17L
2013. júl. 11. 17:00
2/6 anonim válasza:
Jó nagy adag forró tea, citromot mellé rágcsálni, ha bele rakod elillan a c-vitamin.
3/6 A kérdező kommentje:
Ki az akinel ilyenkor meleg a radiator?:D
Nincs itthon citrom, viszont c vitamin igen.
koszonom!
2013. júl. 11. 17:10
4/6 anonim válasza:
Bújj ágyba, jó vastag takaró alá!
5/6 anonim válasza:
Ülj be egy kád meleg vízbe és igyál teátm vagy valamilyen forró levest, tejet, bármit, ami van otthon, fel fogsz melegedni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már kicsit jobb:)
2013. júl. 11. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!