Ez panikroham volt?
Figyelt kérdés
Szoval reggel mentem a varosba es elkapott a vihar, de le kellett szallnom a buszrol. Volt esernyom, de semmit nem ert.. Szakadt az eso fujt a szel, alig lattam. A kozeli boltba akartam bemenni. Viszont hirtelen ugy ereztem, hogy alig kapok levegot es alig birtam futni, semmit nem lattam, azt hittem, hogy ott halok meg. Nagyon rossz volt. Beertem a boltba es ez az egezs elmult. (amugy panikbeteg vagyok)
aztan elallt az eso, a vizes ruhaba nem is mentem sehova, hazajottem. Vegig razott a hideg es meg itthon is egy kicsit (vizes ruha, a levego is lehult) MEg eleg sokaig sapadt voltam.
Ez panikroham volt? Es mit tegyek, hogy ne fazzak meg? Ugye nme fogok tudogyulladast kapni? Holnap indulunuk Parizsba..nagyon felek, hogy beteg leszek.
15L
2013. júl. 11. 16:22
1/3 A kérdező kommentje:
Ezutan az egesz utan eleg sokaig furan ereztem magam. Ahogy irtam sapadt voltam, meg faradtsagerzes tort ram. Olyan fura volt...meg itthonis.
2013. júl. 11. 16:25
2/3 anonim válasza:
Egy pánikrohamnál kell lennie valamilyen kiváltó tényezőnek. Ha nem volt semmi, amitől megijedj, nem valószínű, hogy az. A tüdőgyulladás egy ritka betegség, súlyos felső légúti fertőzés szövődményeként jön létre, ha azt nagyon elhanyagolják (ha kivették a manduláidat, az növeli a kockázatot).
3/3 A kérdező kommentje:
Igazabol az esotol ilyedtem meg...vagyis lehet, hogy hulyen hangzik, de annyiera szakadt, hogy az mar ilyeszti volt.
2013. júl. 11. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!